Lampinsaari
   
Etusivulle
Esittely
Historia
Palvelut
Yritykset
Vapaa-aika
Yhdistykset
Kartat
Camping
Ajankohtaista
 

Banner TextLampinsaaren kyläyhdistys ry 

Kyläyhdistyksen toiminnassa pyrimme kylän palvelujen turvaamiseen, ympäristön hoidon kehittämiseen, yhteistoiminnan lisäämiseen järjestöjen, yhdistysten, muiden kylien sekä päättäjien ja kyläläisten välillä sekä yleisen viihtyvyyden ja kylän vetovoiman lisäämiseen.
Hallitus 2015:
Urpo Viitala, puheenjohtaja
Jäsenet: Irja Sipilä, Marja Hakorita, Marja-Terttu Hannila, Helena Luusua, Susanna Rankinen ja Petri Turula
Yhteyttä voit ottaa vaikka kyläpuhelimeen 044 202 4229

Banner TextRistonahon kalamiehet ry 

-puheenjohtaja Risto Hakkarainen puh. 044 584 7005
-sihteeri Arvo Lunki puh. 040 708 3714
Yhdistys järjestää kyläläisten yhteistä toimintaa kalastuksen merkeissä. Se järjestää myös leiritoimintaa ja opettaa luonnontuntemusta lapsille ja aikuisille sekä haluaa kehittää nuorisotoimintaa. 
Yhdistyksellä on jäsenistön käyttöön tarkoitettu vene Lumijärven rannassa Alpuassa. 
Yhdistys omistaa rantatontin Lamujärven rannalla Pyhännällä noin 80 kilometrin päässä Lampinsaaresta. Ranta on matala hiekkaranta. Tontilla on kaksi mökkiä, varusteet ruoanlaittoon ja yöpymiseen. Toisessa mökissä on hyvä sauna. Mökit ovat vuokrattavissa. Tontin ympärillä on hyvät marjamaastot ja järvi on kalaisa. Käytössä on kolme venettä ja perämoottori. 
Kalamiehet ovat järjestäneet yhteisleirejä kyläyhdistyksen kanssa. Yhdistyksellä on jokavuotiset kalastuskilpailut. 

Banner TextRistonahon erämiehet ry 

-puheenjohtaja Teuvo Sipilä 0400 231 438
-sihteeri Seppo Hyvärinen 040 559 5052
Metsästysseura on istuttanut Sumpille yksitoista aikuista fasaania ja tehnyt riistapeltoja. Lintuja ruokitaan Höynäyshoitolan tienoilla. Koirat on pidettävä ehdottomasti kiinni rauhoitusaikana. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat metsästys, riistanhoito ja kenneltoiminta. Yhdistys tarjoaa metsästyksestä kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa metsästystä. 
Metsästysseuran pinta-ala on noin 7000 ha. Maanomistaja jäseniä sillä on 120 kappaletta ja muita jäseniä 20. 

Banner TextNaistenkerho 

Lampinsaaren naistenkerho sijaitsee Lampinsaaren kerhotalolla osoitteessa Metsotie 10. Naistenkerholla harrastetaan kankaankudontaa. Käytössä on yhdeksät kangaspuut. 
Kerholla järjestetään myös kahvi-iltoja ja Raahe-opiston piirejä. Naistenkerhon tiloja voivat käyttää myös muut yhdistykset. 

Banner TextVihannin 4H-yhdistys ry 

Yhdistys järjestää kerho- ja kurssitoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Nuorille järjestetään pieniä ansaitsemiskeinoja, myyntitöitä, kerhonohjausta, mainostenjakoa yms. Monet kerhoista kokoontuvat myös Lampinsaaressa.